onsdag, april 24, 2024
Hem Blogg

Hej och välkommen till hemsidan för Boken om Hopp!

Här på sidan har vi samlat information som kan vara till hjälp för dig som har fått boken om hopp i din brevlåda och kanske blivit lite nyfiken om det här med kristen tro. Genom menyn här på sidan kan du komma vidare till att ta del av livsberättelser om hur tron på Jesus har förvandlat människors liv;

Vi har också samlat musik som handlar om tron och som kan vara till hjälp för dig för att rikta tanken, fokusera en stund på Jesus. Under fliken frågor så har vi samlat några av de vanligaste frågorna som vi möter när vi pratar med människor om tron.

Vi har ju delat ut boken om hopp därför att vi vet att även om livet ibland ser mörkt ut, så finns det hopp. Även om livet känns tomt så finns det mål och mening för varje liv. Även människor har svikit och vi lämnas sårade och ensamma så finns det en som aldrig sviker.

Vi har delat ut boken om hopp för att ge dig möjligheten att själv läsa om och ta ställning till hur du vill ha det med Jesus. Vi vet att han kan förvandla ditt liv – men det är bara du som kan ge honom tillträde till ditt hjärta. Kanske kan boken om hopp få vara ett första steg till det, till att öppna ditt hjärta för Guds underbara kärlek genom Jesus Kristus.

Med start i maj månad så kommer vi också att bjuda in till bibelläsning och bön genom konferensprogrammet Zoom. Dit kan du komma och delta, antingen med video eller helt anonymt och ta del av en vandring genom evangelietexterna och upptäcka mer om vem Jesus är, vad han sa och gjorde och vad det egentligen betyder. Så titta in här på hemsidan från maj så kommer du att hitta mer om Bibelgrupp Online.

Och du, om du har behov av att få prata med någon – du kanske har frågor som behöver svar, kanske behöver du få någon kristen som ger lite vägledning, eller kanske vill du komma i kontakt med en församling nära dig – då vill vi försöka hjälpa dig med det. Under fliken kontakta oss hittar du mailadress och även numret och öppettider för våran telefonväxel.

Återigen, välkommen hit till hemsidan, och så får vi önska dig Guds frid. Hoppas vi hörs av på något sätt!

Du kan ringa till oss på vardagar mellan kl 12-18 på telefon 070-738 83 56
Det går också bra att skicka e-pst till oss på adressen kontakt@bokenomhopp.se

Artisten Sebastian Stakset: ”Det var ett helvete jag levde i” – Malou Efter tio (TV4)

Artisten Sebastian Stakset öppnar upp om mobbningen under uppväxten, traumat när bästisen blev ihjälkörd och om självföraktet och hatet han känt hela sitt liv. Dessutom berättar han om självmordsförsöket och broderns betydelse. Malou Efter tio i TV4 från 2018-11-20.

Vi har ett specialerbjudande till dig från Alingsås! Du som har surfat in här och inte tillhör någon kyrka. Som vill veta mer om kristen tro. Du kan få Sebastian Staksets självbiografi hemskickad helt gratis.

Vem är Jesus?

Vem är Jesus? Vad betyder hans liv, död och uppståndelse för mig.
Jesus svarade “Jag är vägen, sanningen och livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig.” Joh 14:6

Till dig som mår dåligt och kämpar

En hälsning till dig som kämpar med livet…
Hör gärna av dig om du behöver prata! Jag ber gärna för dig…
Kram!

Kontakt:
Instagram: @katrinasimonsson

Stor är din trofasthet

Musik: Stor är din trofasthet (Miriam Briland & Jonathan Alfredsson)
Musik från Filadelfiakyrkan i Stockholm.

Josef Arnfjell-Why are u running (official )

Songs4thecity release there first single!!! I’d appreciate if you download it on iTunes or watch it here on youtube, or come and celebrate with us at style awards tonight where we will perform it live for you:) /Josef

Lauren Daigle – You Say (Official Music Video)

The official music video for Lauren Daigle’s new single ”You Say” from her album, Look Up Child, out now!
Don’t forget to SUBSCRIBE: http://bit.ly/LaurenDaigleYTSubscribe – Director: John Gray Producers: Lauren Daigle, Joshua Wurzelbacher & Alicia St. Gelais

Sebastian Stakset – Jag vill ge dig allt (Live @ East FM)

Sebastian Stakset har gått solo och bjuder på den nya singeln ”Jag vill ge dig allt”! Vi väntar spänt på kommande albumet ”Ett budskap om kärlek”.

Lauren Daigle – Rescue (Official Music Video)

The official music video for Lauren Daigle’s ”Rescue” from her album, Look Up Child, out now!
Listen/Download here : https://LaurenDaigle.lnk.to/LookUpChild

”Hej Sonja” mötte Jesus hemma i lägenheten

Sonja Abrahamsson har sedan länge många följare på sociala medier som profilen Hej Sonja. Men ingen av dem visste hur åren av depressioner och social fobi höll på att smula sönder henne inifrån. När livslusten helt tog slut, kom hon ihåg att hon hört att det fanns ”kraft i namnet Jesus”, så hon chansade och bad.

ARTIKELTIPS

Lauren Daigle – Rescue (Official Music Video)

The official music video for Lauren Daigle’s ”Rescue” from her album, Look Up Child, out now!Listen/Download here : https://LaurenDaigle.lnk.to/LookUpChild

Linn Werner Olsson blev fri efter 15 år av drogmissbruk

Linn Werner Olsson blev fri efter 15 år av drogmissbruk. Hör hennes berättelse. Sebastian Stakset var rappartisten som efter flera års missbruk mötte Jesus...
- Hitta Gud på olika språk -